Sposób przygotowania

Umyte gruszki obieramy, kroimy usuwając gniazda. Wkładamy do słoików. Dodajemy do każdego słoika po dwie łyżki cukru, zalewamy wodą. Pasteryzujemy 10 min.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jarek4

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    bardzo smaczne :)
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    też lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetne do deserów;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Martysia

    Bardzo lubię takie gruszki :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !