Sposób przygotowania

Włączamy piekarnik z kamieniem (rozgrzewa się ok 30 min w 250 stopniach).

Łączymy wszystkie składniki sosu. Boczek kroimy w cienkie plasterki, również pomidory kroimy w plasterki, ale usuwamy z nich nasiona z sokiem.

Blat ciasta przenosimy na podsypaną mąką łopatkę do wsunięcia pizzy, rozsmarowujemy sos, układamy dodatki, oprószamy pizzę ziołami prowansalskimi i zsuwamy na gorący kamień. Pieczemy ok 10 min.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !