Sposób przygotowania

Mąkę i masło posiekać, jajko utrzeć, dodać śmietanę i cukier, wymieszać. Ciasto wyłożyć na blachę i posypać jagodami. Po upieczeniu można posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    mysza666

    A to co za przypalony placek.... Dla sprostowania, moje ciasto tak nie wygląda
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Wraz z pięknymi wspomnieniami ,ślę ci ciasto z jagodami...
  • 3
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    Wypróbuję.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pyszności
  • 3
    original
    Opublikowano

    anemon

    Już się nie mogę doczekać na świeże jagody, aby sprawdzić ten przepis.
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Zastanawiam się czy można to ciasto zrobić z dżemem jagodowym, wiem, wiem, że to nie to samo, ale gdy świeżych jagód brak?...
  • 0
    original
    Opublikowano

    mysza666

    a mrożone?;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !