Sposób przygotowania

Ogórki kroimy w cieniutkie pół plasterki, cebulę w drobną kosteczkę. Dodajemy olej, przyprawiamy gomasio oraz pieprzem i gotowe.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Proste i pomysłowe !
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ja czasami dodaję marchewkę startą na tarce żeby dodać koloru:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    A co to za przyprawa gomasio? Nigdy sie nie spotkałam...
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    wystarczy poszukać w mojej księdze ;o) odnośnie gomasio :o)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    A skąd się wzięła nazwa \"gomasio\"? Ciekawa:)
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    Intrygujące to gomasio ;-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    Super, gomasio...
  • 2
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    bardzo fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    moje smaki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !