Sposób przygotowania

Banany obrać,pokroić na 3 części każdy, skropić sokiem z cytryny.
W misce wymieszać wszystkie suche składniki poza cukrem
i dolać tyle wody, by uzyskać ciasto o konsystencji śmietany.
Kawałki bananów zanurzać w cieście i smażyć na głębokim tłuszczu.
Cukier wysypać na płaski talerz.
Usmażone banany od razu obtaczać w cukrze i podawać.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    Doskonały deser :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ja do ciasta dodaje jeszcze kokos.Pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    Doradco, jak to się stało że zostało dodane nie moje zdjęcie do tego przepisu???????
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    ajres

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    agogo2

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !