Przepis i sposób przygotowania na: makaronowe cudo-sałatka
Przed podaniem dopraw do smaku solą i pieprzem, polej obficie oliwą i skrop octem winnym.
Grejpfruta możesz zastąpić pomarańczą. Wówczas sałatkę możesz również podawać na ciepło.
•250g makaronu penne |
|
200 g sera żółtego |
|
1 mały brokuł |
|
2 garście czarnych oliwek |
|
4 łyżki oliwy |
|
1/2czerwonej cebuli |
|
3 łyżki octu winnego |
|
świeża kolendra |
|
sól, pieprz |
|
ząbek czosnku |
1 ząbek
|
ananas z puszki |
4 plastry
|
grejpfrut |
1/4 szt.
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: