Przepis i sposób przygotowania na: Kokosowe niebo
Masa gotujemy budyń i do niego dodajemy paczke wiórek mieszamy .Gdy będzie zimny miksujemy go z masłem .Upieczony biszkopt przekrawamy smarujemy masom.Polewamy stygnąca niebieska galaretką .
mąka |
1 szkl
|
cukier drobny |
1 szkl
|
jajko |
3 szt
|
ocet 10 % |
3 krople
|
proszek do pieczenia łyżka |
1 łyżeczka
|
budyń kokosowy |
1 opakowanie
|
masło |
1 kostka
|
wiórka kokosowe |
1 opakowanie
|
mleko 3,2% |
1/2 litra
|
galaretka niebieska |
1 szt.
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: