Sposób przygotowania

Białka jaj ubijamy na sztywno dodając cukier .Zółtka rozbijamy dodajemy kropeki octu i wody -mieszamy . Dodajemy do ubitych białek -mieszamy . Dodajemy przesianą mokę i proszek lekko mieszamy .Wstawiamy do nagrzanego piekarnika na 25 min .
Masa gotujemy budyń i do niego dodajemy paczke wiórek mieszamy .Gdy będzie zimny miksujemy go z masłem .Upieczony biszkopt przekrawamy smarujemy masom.Polewamy stygnąca niebieska galaretką .

Komentarze

  • 10
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super, na pewno wypróbuję!
  • 4
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Przepis bardzo fajny, a ciasto na pewno świetne, korzystałam już z podobnego przepisu. Smakowało całej rodzinie.
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    wygląda rewelacyjnie
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    niebo w gębie i do tego kokosowe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    jak kokosowe niebo to ja chcę do takiego nieba
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    wspaniałe ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    rakow2

    niebo na ziemi
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !