Sposób przygotowania

Granat obrać i wyskubać nasionka na talerzyk. Ananasa odsączyć i pokroić drobno. Kapustę poszatkować. Wymieszać kapustę z anansem i granatem, skropić paroma kroplami soku z cytryny i chwilę odczekać. Smietankę posłodzić, złamać smak odrobinką soli. Zalać sosem ze śmietanki kapustę i przemieszać.Polecam! Dosoknała sałatka np.: do smażonego sera camembert.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Islanzadi

    Pycha :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    piękna bo kolorowa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    ciekawa
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    pomysłowa
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    zaintrygowała mnie nazwa, patrzę, a tu "mieszanka wybuchowa" :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    eliza135

    na pewno smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !