Sposób przygotowania

Jabłka umyć, nie obierać ze skórki ( nada kolor kompocikowi). Jabłka przecinamy na ćwiartki, wycinamy pestki. Zalewamy ok 2 l wody. Gotujemy do miękkości. Odcedzamy jabłka. Dodajemy sok z jednej cytryny, cynamon, goździki. Gotujemy jeszcze chwilkę. Podawać schłodzony !!! Pychota

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    Oczywiście jeszcze dodajemy cukier :) Zapomniałam dopisać !!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aneta69

    ciekawe przepis z goździkami
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    monika156

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iwona25

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !