Sposób przygotowania

Gruszki obrać z pestek i pokroić w kawałki. Przełożyć do słoja. Zasypać cukrem na noc. Na drugi dzień dodać cynamon, goździki i zalać wódką. Po tygodniu przecedzić, przefiltrować i przelać do butelek.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    chyba się skusze i zrobię według Twojego przepisu!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Ciekawy przepis~na baaardzo aromatyczną gruszkówkę!
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    fajny przepis :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    oo coś dla mnie;D
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    ma niepowtarzalny smak i aromat!
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    ma niepowtarzalny smak i aromat!
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    ma niepowtarzalny smak i aromat!
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    ma niepowtarzalny smak i aromat!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !