Sposób przygotowania

Zagotować wodę z margaryną dodać mąkę i energicznie wymieszać,przestudzić.Do letniej masy dodawać po jednym jajku i dokładnie wymieszać.Ciasto podzielić na 2 części i upiec dwa placki.
Krem; z mleka ,cukru waniliowego i budyniu ugotować budyń,masło utrzeć z cukrem pudrem i dodać zimny budyń,dobrze połączyć.Ciasta przełożyć kremem budyniowym i na górze posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszna jest
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszna jest
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    uwielbiam ,moje ulubione ciacho
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    niezłe górki ci wyszły:) prawdziwe karpaty he he he
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Mniam super
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    bardzo lubię, poproszę o kawałek;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo lubię karpatkę, jednak dawno jej już nie robiłam, dzięki za przypomnienie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pycha :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Karpatka.....marzenie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    uwielbiam takie ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo smaczna
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    przepyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Przepisy Joanny

    wstyd się przyznać ale karpatkę piekłam 30 lat termu:)Pyszna:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !