Sposób przygotowania

Miąższ z dyni oczyścić z pestek i pokroić, zetrzeć na tarce jarzynowej o grubych oczkach, dodać do niego całe jajka i mąkę pszenną, wszystko razem dokładnie wymieszać. Na patelni rozgrzać oliwę i smażyć na niej placuszki uformowane z masy dyniowej. Przed podaniem posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandra54

    Pycha!!!!!!!!
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    wolę cukiniowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    rakow2

    lubię i robię mam dynie w swoim ogródku
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    to coś dla mnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !