Sposób przygotowania

Ugotowane ziemniaki łączymy z jajkami ,kucharkiem .Dodajemy tyle bułki tartej by ciasto było lekko lepkie .Dodajemy posiekana natkę pietruszki lub kopru jak ktoś ma. Mieszamy dokładnie ręką .Smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor.Można jeśc z keczupem lub bez .

Komentarze

  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Jak ja lubię takie kotleciki......
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    ja tez
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Jak ja dawno nie robiłam takich kotletów a przecież są pyszne!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Jeszcze takich nie robiłam:):)
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Muszę wypróbować.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Te? czasem robi?
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pomyslowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajne są takie kotleciki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha,bardzo lubię takie kotleciki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Podobają mi się :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !