Sposób przygotowania

Jajka wbić do miseczki, kiełbasę obrać z osłonki i pokroić w kostkę.Na patelni należy rozgrzać tłuszcz i podsmażyć na nim kiełbaskę. Gdy będzie odpowiednio podsmażona dodać do niej jajka, sól i pieprz. Smażyć do momentu, gdy jajecznica będzie odpowiednio ścięta.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    MNIAM !! :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    to cos dla mnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    ulubiona jajecznica mojego mężczyzny :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    ale mi narobiłaś smaka
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    idealna na śniadanko
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    lubię taką jajecznicę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !