Sposób przygotowania

Mięso gotujemy z marchewką i pietruszką. Studzimy i mielimy mięso z warzywami. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Z podanych składników miksujemy ciasto naleśnikowe. Smażymy naleśniki. Na każdym naleśniku kładziemy farsz, zwijamy. Panierujemy w roztrzepanym jajku oraz bułce tartej. Smażymy na gorącym oleju.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    aginaa

    uwielbiam krokiety:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina16

    pycha krokiety
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    madzialena19

    pyszne krokiety

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !