Sposób przygotowania

zgnieść w misce na jednolitą masę, nabierać łyżeczką i turlać małe kulki, mniejsze od orzecha włoskiego.. otaczać w wiórkach kokosowych, maku, lub sezamie....do środka można włożyć po 2-3 rodzynki..

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    polly66

    a tak bez smalcu próbowałaś? kuszą ale jakoś się przekonać nie mogę do niego
  • 1
    original
    Opublikowano

    luna19

    bez smalcu bedą twarde zaniast kruchych.... Smalec dodaje kruchości wszystkim kruchym ciastom
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    hmm zawsze biorę się za margarynę jak już,typowy smalec jakoś mnie odstrasza :(
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !