Przepis i sposób przygotowania na: Ryba z kawałkami ananasa.
W między czasie filety ułożyć w naczyniu żaroodpornym i zalać je sosem.Wstawić do rozgrzanego piekarnika i smażyć ok.35 min.
50 dag filetów z ryby |
|
1 cebulka |
|
pół czerwonej papryki |
|
4 łyżki sosu sojowego |
|
1/3 szklanki octu winnego |
|
3 łyżki sosu pomidorowego |
|
2 łyżki posiekanej natki pietruszki |
|
3 łyżeczki mąki |
|
2 łyzki wody |
|
sól, pieprz |
|
sok ananasowy |
1/3 szklanki
|
ananas |
1/4 szklanki
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: