Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Surówka z porów po francusku

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pory
400g
sól, cukier, musztarda, sok z cytryny do smaku.

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z porów po francusku

Pory oczyścić, odciąć górne odcinki zielonych liści oraz korzonki, dokładnie umyć pod bieżącą wodą. Przeciąć na pół, drobno pokrajać, wymieszać z ketchupem i oliwą, doprawić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak