Sposób przygotowania

Boczek wrzucamy na patelnie bez masełka, chwilę później wrzucamy cebulkę grubo pokrojono, następnie pieczarki pokrojone i mieszamy koło 7 minut na małym ogniu. Gdy wszystko nabierze kolorów i zapachów wrzucamy dopiero jajka , śmietanę i szczypiorek. przyprawiamy według uznania. Podajemy z pieczywkiem

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Apetyczne, nie ma co!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    ciekawy przepis z tą śmietaną;)
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    super przepis, nie znałam takiego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    Przepyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    porządne śniadanie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiakova

    pychotka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !