Sposób przygotowania

Ugotować makaron zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Na patelni rozgrzać oliwę i podsmażyć cebulę z porem.
Gdy będą już miękkie dodać czonek, chwilę podsamżyć.
Dodać szpinak. Smażyć, aż cała woda ze szpinaku wyparuje, pod koniec dodać kapary, posolić, dodać gałkę i pieprz.
Zestawić z ognia i dodać śmietanę. Następnie wymieszać i na małym ogniu podgrzać.
Dodać ugotowany makaron i podgrzewając dokładnie wymieszać z sosem.
Na talerzu podawać posypane startym parmezanem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    smaczna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    muszę spróbować :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    super danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    rewelacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !