Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Biszkopt z bitą śmietaną oraz jeżynami na szybko

5.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jeżyny
250 g
śmietana 36%
500 ml
cukier
50 g
cukier waniliowy
1 opakowanie
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Biszkopt z bitą śmietaną oraz jeżynami na szybko

Pieczemy biszkopt wg przepisu :
http://www.doradcasmaku.pl/przepis/38363/biszkopt-z-4-jajek.html


Jeżyny dokładnie oczyszczamy a następnie osuszamy.Cukier oraz cukier waniliowy miksujemy, a następnie dodajemy śmietanę 36% i dalej miksujemy na puszysty krem. Gotowym kremem smarujemy biszkopt a następnie dekorujemy jeżynami oraz pozostałym kremem. Ciasto wkładamy do lodówki na ok. 60 min. Smacznego !!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 11.01.2014 10:34
muszę zrobić
czekoladka_m 07.05.2013 18:08
Lubię takie łatwe i smaczne przepisy:)
Angelika10 15.01.2013 21:51
pyszniutki
Kasiax18 30.05.2012 21:13
super
IKrakowianka 10.05.2012 22:27
szybko i pysznie
patusia 02.01.2011 13:11
Pychotka :)
banditka 30.09.2010 19:37
poezja smaku!
RenataZ-et 21.09.2010 10:20
Robiłam niedawno i potwierdzam, że jest pycha! :)
Karolcia12 20.09.2010 22:01
aż chce się zjeść
plocia 20.09.2010 21:21
bardzo fajne
marzencia2007 20.09.2010 16:37
super
marzencia2007 20.09.2010 16:37
super
justyna111 19.09.2010 21:01
fajny
Lidia11 19.09.2010 20:20
super
IlonaAlbertos 19.09.2010 19:35
Uwielbiam go.
IZABELA29 19.09.2010 10:42
świetny do kawki
Natalia/tubisiek 19.09.2010 07:59
wygląda super!
krzyniu1984 18.09.2010 16:29
pyszny!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak