Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

szczupak w razowj panierce z jajkiem

5.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szczupak
2 filety
pietruszka natka
1 łyżka
sól
1 do smaku
Sklep Prymat
mąka pełnoziarnista
1 łyżka
Bułka tarta klasyczna Prymat
4 łyżki
bułka razowa
1 szt
jajko
3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: szczupak w razowj panierce z jajkiem

Filety szczupaka solimy.Bułkę razową scieramy na tarce dodajemy do bułki prymat,mieszamy .Filet obtaczamy w mące potem jajku i bułce tartej smażymy .
Osobno smażymy jajko i nakładamy na szczupaka i ozdabiamy natką pietruszki .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kate.500 01.08.2011 16:29
pysznie wyglada ten szczupaczek...
rakow2
rakow2 28.06.2011 17:42
o jej a co na to szczupak

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak