Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka rozebrać ( z jednej piersi wychodzi 6 kotletów), lekko rozbić, przyprawić lekko warzywkiem (od tej przyprawy kotlety będą miały ładny złoty kolor), pieprzem i majerankiem. Obtoczyć w jajku i bułce tartej, smażyć na oleju.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    moja Miłość takie uwielbia :o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    LUbię !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    takie lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    wczoraj miałam na obiadek!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !