Sposób przygotowania

Rozgrzać gofrownicę posmarowaną masłem .Wszystkie składniki oprócz białek ubić mikserem na gładką masę. Białka ubić na sztywną pianę i delikatnie wymieszać z ciastem.
Śmietankę kremówkę dokładnie ubić. Udekorować śmietaną . .Na wierzchu poukładać ulubione owoce z puszki lub świeże. Na wierzch można polać rozpuszczoną czekoladą.
Przepis prosty, a efekt wspaniały.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowitości
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monciasz

    pychota:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !