Sposób przygotowania

Na wykałaczki lub patyczki do koreczków nabijamy kolejno: listek bazylii, kawałek mozarelli (najlepiej kupić opakowanie małych kulek) i pomidorka koktajlowego. Koreczki kładziemy na półmisku i polewamy odrobiną oliwy i posypujemy pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    muszą być pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    na pewno fajnie się prezentują :)))
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    szybkie do zrobienia i smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    dobre!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    napewno wyśmienite !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    napewno wyśmienite !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    proste i pomysłowe,efekt końcowy wspaniały
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    krystyna330

    na prawdę smaczne, jadłam takie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !