Sposób przygotowania

Do wrzącego bulionu dodajemy chrzan i zaciągamy zawiesiną z wody i mąki. Krem doprawiamy do smaku pieprzem, solą i cukrem. Po zagotowaniu dodajemy śmietankę i posypujemy startym serem.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    kamilaj

    z serem pleśniowym? hmmm nigdy się nie spotkałam :)
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    musze wypróbowac
  • 7
    original
    Opublikowano

    plocia

    a do czego go podawać ?
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    izoldaaa6

    najlepiej chyba do mięs na zimno sie nadaje :0
  • 7
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    nie lubie chrzanu :{P
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    a ja lubię chrzan :) bardzo często go jadam :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ja też bardzo lubię chrzan
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawy
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Marysia

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    może kiedyś wypróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !