Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

polewa kakaowa do ciast i deserów

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

margaryna
0.5 kostki
cukier puder
5 łyżki
kakao
3 łyżki
śmietana kwaśna
5 łyżki
Żelatyna wieprzowa Prymat
Sklep Prymat
woda
2 (gorąca)

Przepis i sposób przygotowania na: polewa kakaowa do ciast i deserów

w wodzie rozpuszczamy zelatyne. Cukier margaryne i kakao rozpuszczamy, dodajemy żelatyne i podgrzewamy do czasu a sie zrobi jednolita masa. Gdy wystygnie dodajemy śmietane i dokładnie łaczymy

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak