Sposób przygotowania

z owoców wyjmujemy pestki, wkładamy do garnka i gotujemy. Dodoajemy cukier wg uznania. Prażymy 2 razy po 1 godzine i goroące przekladamy do słoiczków. kładziemy do góry dnem, aby sie później nie psuły

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    jaki dobry!
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Takie domowe dżemy są najlepsze :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Justyna73

    dobry na chlebek
  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    dziś taki zrobię
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    i świeży chlebek do tego, mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !