Sposób przygotowania

Rzeżuchę drobno pokroić ,sałate poszarpać na małe kawałki.Jabłka pokroić na cienkie plasterki.Olej wymieszać z sokiem z cytryny ,solą,cukrem,pieprzem .Sałatkę posypać orzechami i polać sosem z oliwy .

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Super.
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    hmm ,ciekawe muszę spróbować
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    nie znam rzezuchy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    nie dla mnie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    o jej to nie możliwe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !