Sposób przygotowania

Wodę zagotować z masłem i cukrem, dodawać porcjami mąkę energicznie mieszając aż masa będzie odstawać od garnka, zdjąć z pieca. Do ciepłej masy dodawać po jednym jajku cały czas ucierać na końcu dodać spirytus. Na wysmarowanej blasze wyciskać szprycą kulki wielkości jajka. Piec w 220 st około 25 min.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    a masę jaką dodajesz?
  • 7
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Bardzo łatwe
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    mysza666

    Do tego pewnie masa budyniowa albo bita śmietana:) Pycha:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jarek4

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super wygladaja i smakuja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    ale swietne te twoje pysie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aniunia773

    uwielbiam ptyski:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pyszne!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    moje ulubione:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !