Sposób przygotowania

1. kapary i koperek siekamy,
2. ogórki kroimy w drobną kostkę
3. pokrojone produkty łączymy ze śmietaną sokiem z połówki cytryny, solą i pieprzem, aż powstanie sos tatarski,
4. jajeczka gotujemy 7 min, czekamy aż ostygną, obtłukujemy skorupki na jajkach uważając by nie odpadły,
5. gotujemy jajeczka kolejne 7 min w wodzie z dodatkiem kurkumy,
6. na talerzu rozkładamy sałatę,
7. każdy plaster szynki smarujemy sosem tatarskim, zwijamy w rulony, układamy na sałacie,
8. jajeczka obieramy, układamy na sałacie, między szynką,
9. resztę sosu tatarskiego wylewamy na sałatę.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    bardzo apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    z chęcią bym się poczęstowała:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszna i pomysłowa :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !