Sposób przygotowania

Galaretki przyrządzić wg przepisu i wstawić do lodówki, aby stężały. Gdy zastygną pokroić w kostkę. W międzyczasie ubić śmietanę z cukrem pudrem, a następnie dodać do niej schłodzoną i rozpuszczoną wcześniej żelatynę w 1/3 szkl wody (wg przepisu na opakowaniu) i wszystko dokładnie wymieszać. Galaretki naprzemiennie wrzucić do formy i wszystko zalać masą śmietanową. Wstawić do lodówki, aby stężało. Wierzch ciasta udekorować dowolnymi owocami i bitą śmietaną.

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Ładnie się przezentuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    uwielbiam takie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    Pycha i super wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Fajne i szybkie ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    ładne
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    super wyglada
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    Pysznosc...
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    super uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    ładny torcik wyszedł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !