Sposób przygotowania

Z jajek, mleka,wody,przypraw i mąki przygotować ciasto naleśnikowe. Mąki dodajemy tyle, by powstało dość gęste ciasto naleśnikowe.

Kalafior płuczemy w wodzie z dodatkiem octu. Dzielimy na różyczki i gotujemy 10 minut. Osączamy.

Na patelni rozgrzewamy olej. Różyczki kalafiora zanurzamy w cieście i smażymy do zrumienienia.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Pyza

    Poprostu pychota polecam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    palce lizać
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Bardzo apetycznie wygląda, ale mam pytanie, czy smażymy w głębokim tłusczu?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa109

    wypróbuje napewno:0
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Apetyczny :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    takiego nie jadłam więc jutro go zrobię, juz nie mogę się doczekać
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    pycha
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    uwielbiam kalafiora
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    rewelacja;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    robię podobnie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    tomek18

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !