Sposób przygotowania

Pory cienko posiekać i podsmażyć na maśle do miękkości. W naczyniu żaroodpornym rozłożyć pory i zieleninę, ułożyć na tym przyprawione filety. śmietanę zamieszać z mąką, musztardą, doprawić. Sosem polać filety. Wstawić do nagrzanego do 200 st piekarnika, piec około 30 minut.
Podawać z ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ogi18

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !