Sposób przygotowania

Filety śledziowe osączyć, położyć na talerzu srebrzystą stroną do dołu. Na każdy filet wyłożyć łyżkę musztardy i rozsmarować. Cebulę obrać, sparzyć wrzątkiem, skropić oliwą i sokiem z cytryny, położyć na musztardzie. Na każdy filet położyć jedna pieczarkę. Śledzie zwijać w roladki, spiąć wykałaczką.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam śledzie
  • 5
    original
    Opublikowano

    plocia

    łooo kwaśno
  • 8
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    nie jadlam takich jeszcze
  • 3
    original
    Opublikowano

    pipi765

    takich nie jadłam jeszcze
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    super są te śledziki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pyszne śledziki:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !