Sposób przygotowania

Odsączyć fasolę, groszek i kukurydzę z zalewy. Cebulę, paprykę i korniszony pokroić w drobną kostkę. Ser żółty pokroić w dużą kostkę. Połączyć składniki ze sobą. Przygotować sos z oliwy, ketchupu i bazylii. Wymieszać z sałatką. Wstawić do lodówki na około pól godziny.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    muszę wypróbowac
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    na pewno smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    superrr
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    superrr
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    już wiem co dziś będę jadła

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !