Sposób przygotowania

Skrzydełka gotujemy kilka minut następnie dodajemy do wrzącego wywaru warzywa. Gotujemy je na małym ogniu do miękkości. do zupy dodajemy pomidory i ponownie doprowadzamy do wrzenia. Następnie zupę doprawiamy do smaku. podajemy z wcześniej ugotowanym makaronem.

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ulubiona zupka mojego małego synka. Szybka w przygotowaniu, a przy tym bardzo smaczna.
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    jak u mamy:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ależ apetycznie się prezentuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !