Sposób przygotowania

Z fasoli i kukurydzy odlać zalewę, dodać pokrojony zielony groszek i małą kukurydzę w kolbkach. Papryki pokroić na duże kawałki. Wszystkie warzywa wrzucić na patelnię, dodać troszkę oleju i podsmażyć 10- 15 min. Śmietanę wymieszać z przyprawami , wlać do warzyw i wymieszać, jeszcze chwilkę poddusić i podawać gorące.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    uwielbiam takie wazywa do ryzu :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Pychotka do ryżu albo makaronu!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    oo soc dla mnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    świetny dodatek
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    etka

    pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pychotka :-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    annamariakowalczyk3

    super,
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tetiana

    jedna z moich ulubionych kuchni!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marcin37

    super..!
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    i jakie kolorowe :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiakova

    kojarzy si e z latem i słońcem :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !