Sposób przygotowania

Ugotowaną fasolę pokroić na kawałki. Pomidory sparzyć wrzątkiem obrać ze skórki i pokroić w kostkę, ugotowane ziemniaki pokroić w półplasterki. Tuńczyka odsączyć z zalewy i rozdrobnić widelcem. Czerwoną cebulę drobniutko posiekać. Jajka ugotowane na twardo obrać ze skorupek i pokroić w kostkę. Oliwki pokroić w plasterki. Wszystkie składniki wymieszać ze sobą. Sałatkę polać sosem powstałym poprzez wymieszanie ze soą oliwy, soku z cytryny, musztardy, soli i pieprzu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Bardzo ciekawa - podoba mi się :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    po włosku to nie dla mnie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    może być
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    warto spróbować .
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    fajna;))
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawelek180844

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    bardzo dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !