Pełen smaków e-magazyn kulinarny

Sposób przygotowania

Krok 1

Ziemniaki obieramy, kroimy i gotujemy w lekko osolonej wodzie. Odcedzamy, przeciskamy przez praske. Mieszamy z maka, kasza, masłem, jajami, sola i pieprzem. Odstawiamy na 10 minut.

Czosnek niedzwiedzi płukamy, suszymy i grubo kroimy. Normalny czosnek, oliwe z oliwek, orzechy, szczypte soli i nasz czosnek niedzwiedzi miksujemy na paste. Doprawiamy.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    eMMe

    Aż mnie naszła ochota na pesto:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna__s

    Pyszny przepis. Mniam :)
  • 0
    dscf4893-2
    Opublikowano

    adelajda

    robiłam też :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    smaczne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    smaczny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    erym

    czy w Polsce mozna gdzies zdobyc czosnek niedzwiedzi?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !