Sposób przygotowania

Tłuszcz z cukrem utrzeć w mikserze, dodać miód, cukier waniliowy i aromat rumowy. Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia i kakao, dodac do masy, recznie wyrobić ciasto. Krówki i czekoladę posiekać, dodac do ciasta. Uformować 2 wałki grubości palca i ułozyć na wyłożonej papierem blaszce, powierzchnie wałków spłaszczyć widelcem. Piec w nagrzanym piekarniku do 180 st przez 10 minut. Jeszcze ciepłe pokroić na około 30 małych ciasteczek.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z rumem beda napewno dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    madagaskar

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bartek8585

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !