Pogotowie kulinarne Michela Morana

Sposób przygotowania

Korniszony obrać ze skórki i pokroić na cienkie plasterki, cebulę i koperek drobno posiekać.wszystko wymieszać i doprawić pieprzem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    osobiście bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Dobry smak :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    parysek10

    prosta i smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    Szybko sie robi
  • 0
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    lubię to !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !