Sposób przygotowania

Mięso pokrój na drobne, cienkie płatki. Wymieszaj z sosem chili i odstaw na kilka minut. Paprykę włóż do nagrzanego piekarnika. Opiekaj 20 minut w temp. 180 stopni. Wyjmij, ostudź, obierz ze skórki, drobno pokrój. Przebierz fasolkę, oczyść, ugotuj w osolonej wodzie, odcedź, przelej zimną wodą. Osącz. Na oleju mocno przysmaż mięso. Kiedy odparuje cały płyn, dodaj plasterki pieczarek. Chwilę smaż. Zalej bulionem i octem balsamicznym. Gotuj ok. 10 minut. Zestaw z ognia. DOpraw miodem, roztartym czosnkiem, solą, pieprzem i sosem chili. Dodaj fasolkę oraz paprykę. Wymieszaj i odstaw. Sałatkę podawaj letnią.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pysznosci
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !