Sposób przygotowania

Truskawki i jagody( w oddzielnych miseczkach) skropić sokiem z cytryny i oprószyć cukrem. Odstawić na około 1 godzinę, żeby puściły sok, następnie zmiksować blenderem i odstawić do zamrażalnika na 2 godziny. Po tym czasie sorbet przełożyć do szklanek ozdabiając bitą śmietaną. Podawać od razu po przygotowaniu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Wygląda wspaniale i zapewne tak samo smakuje :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychotka
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    moje ulubione owoce pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    basiulka20088

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    poproszę :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Wygląda bardzo zachęcająco
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    wygląda super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasiaaa

    Na pewno zrobię:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !