Sposób przygotowania

Kaszę opłukać, osączyć, Dodać do wrzącego bulionu z przyprawą warzywną i gotować na małym ogniu. Marchewkę, seler, pietruszkę i por umyć, oczyścić, pokroić w kostkę i dodać do kaszy po 15 min gotowania. Ziemniaki, umyć, obrać, opłukać, pokroić w kostkę i wrzucić do zupy, gdy warzywa zaczną mięknąć. Tuz przed końce gotowania wsypać drobno pokrojony koper i doprawić do smaku.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    Pyszny:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    nie dawałem pora do krupnika, ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    ja też nie dawałem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !