Sposób przygotowania

Cukier i śmietanę gotować przez 11 minut po tym czasie dodać masło,ciagle mieszając i ciepłą polewę wylewać na ciasto.
Jeżeli ktoś lubi może dodać kilka kropli soku z cytryny.

Komentarze

  • 7
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawa
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Jest to bardzo stary przepis z czasów gdy nie było w sprzedaży gotowców:)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    WARTO SPRÓBOWAC
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    tak warto
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    DObre
  • 2
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    takiej jeszcze nie próbowałem
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    jakie słodkości
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Robiłam właśnie taką,fajna
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    szkoda, że o niej zapominałam...
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Muszę wypróbować.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    nie roniłam takiej
  • 2
    original
    Opublikowano

    junox

    ciekawa
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    beniu ale to chyba ma być słodka śmietana , czy nie koniecznie....?
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    nie musi być słodka:)kwaśna nadaje ciekawy smak.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ja robię z 18% lub 12 % zależy którą mam pod ręką .
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    mmm pyszna ta polewa
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    przydatny przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    takiej nie robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nie robilam takiej
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wypróbowałam ale wg mnie jest za słodka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !