Sposób przygotowania

Makaron ugotować w osolonej wodzie al dente, dobrze osączyć i odstawić do schłodzenia. Fasolę osączyć na sitku, paprykę pokroić w kostkę, a pomidorki na ćwiartki. Natkę grubo posiekać. Wymieszać z makaronem. Doprawić solą i pieprzem cytrynowym.
Oliwę wymieszać dokładnie z octem balsamicznym, dodać do sałatki. Odstawić na kilkanaście minut w chłodne miejsce.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    jak apetycznie wygada
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Joanna46

    Dobrze się zapowiada.
  • 0
    original
    Opublikowano

    js28

    dziękuję :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !