Sposób przygotowania

Robert Sowa poleca:

Wszystkie składniki sosu dokładnie zmiksować i doprawić do smaku
Gruszki obrać, pokroić w plastry i skropić sokiem z cytryny. Plastry owoców, mięso i ser oscypek zalać marynatą i odstawić w chłodne miejsce. Gruszki, oscypek, kurczaka i bekon grillować z gałązkami rozmarynu przez około 10-15 minut, przekładając na drugą stronę.
Piersi kurczaka, gruszki, ser oscypek i bekon ułożyć na talerzach, całość udekorować kolorowymi sałatami i skropić przygotowanym wcześniej sosem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaeM

    super
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    mysza620

    bardzo mi się podoba
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ciekawe połączenie smaków.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !