Sposób przygotowania

Mięso natrzeć solą i pieprzem, następnie podsmażyć na złoty kolor i przelożyć do żaroodpornego naczynia. Na pozostalym oleju podsmażamy posiekany czosnek oraz cebulę pokrojoną w plasterki. Dodajemy pomidory, fasolę, wino i koncentrat, gotujemy przez chwilę, doprawiamy do smaku i zalewamy mięso. Zapiekamy w zamkniętym naczyniu az mięso bedzie odchodzić od kości w temp 180 stopni.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Michaś

    pycha :-0
  • 0
    original
    Opublikowano

    tessinka

    meksykańska pychotka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    PIOTR11

    pysznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !