Sposób przygotowania

Miękkie masło utrzeć mikserem na puszystą masę, dodać szczyptę soli, cukier, nadal ucierać, nastepnie dodawać pojedynczo jajka. Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia, przesiac przez sitko, posotałości na sitku dodać do przesianej mąki - nie wyrzucać :) Do masy dodawać na przemian mąkę i mleko - mieszać do połączenia składników.

Blaszkę wyłożyć papierem do pieczenia, nałożyć mase, wyrównać, na górę ułożyć obrane i oczyszczone owoce, piec w rogrzanym piekarniku w temperaturze 175 stopni ok 40-50 minut.

Komentarze

  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    smacznie wygląda
  • 1
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    apetyczne!
  • 2
    original
    Opublikowano

    magdalea

    pyszne, coś dla mnie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marcela

    brzmi ciekawie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marcela

    brzmi ciekawie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !